TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Ultra Szavo penész elleni szer fürdőszobai, 500 ml
Ultra Szavo penész elleni szer fürdőszobai, 500 ml
1 999 Ft/db
(3 998 Ft/l)

Ultra Szavo penész elleni szer fürdőszobai, 500 ml

Ultra Ultra
Ultra Szavo penész elleni szer fürdőszobai, 500 ml
Ultra Ultra
Cikkszám: 10989
Ultra Szavo penész elleni szer fürdőszobai, 500 ml
20 db/karton

Termékleírás

A Szavo penész elleni spray hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít. A termék enyhén illatosított. Használhatja a mosdókagyló szélein, szilikon tömítéseknél, fugákon, a zuhanyzó és a fürdőkád körül.

Tovább
1 999 Ft/db
(3 998 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
1 899 Ft/db
-7%
5 kartontól
1 859 Ft/db
-10%
10 kartontól
1 799 Ft/db
Figyelmeztetések

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. A terméket csak jól szellőző helyiségben használja, hogy elkerülhesse a bőr és szem irritációját. Amennyiben bármilyen irritációt tapasztal, azonnal fejezze be a termék használatát és hagyja el a helyiséget a termék megszáradásáig. Figyeljen arra, hogy a tisztítandó felület környezetében lefedje a klórra érzékeny, nem színtartó anyagokat. Figyelem! A termék nem használható nem klórálló felületeken. Nem alkalmas vakolatok, falak, alumínium, réz, sárgaréz, bronz felületekre és festett vagy lakkozott fára, szövetre. Kerülni kell a fémszerkezetekre, fémeszközökre való jutását. Veszély Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra. Fémekre korrozív hatású lehet. Figyelem! Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Védőkesztyű használata kötelező. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. Védőruha használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. AZ öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Kerülje a permet belélegzését. Tartalmaz: Nátrium hipokloritot, nátrium hidroxidot.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

 

Tovább
Használati információk

A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást! Permetezzen Szavot a tisztítandó felületre 10-15 cm távolságból és hagyja hatni 15-20 percig. Ne tartózkodjon a helyiségben, amíg a termék hat, azt követően vízzel öblítse le a kezelt területet vagy hagyja a terméket megszáradni. Ne távolítsa el a penészt, mielőtt használná a sprayt, hogy elkerülje a veszélyes spórák szétszóródását. A permetet nem szabad belélegezni és kerülni kell, hogy bőrre /szembe jusson. Kizárólag jól szellőző helyiségben használja, hogy elkerülje a szem/torok irritációját. Ha irritációt tapasztal, azonnal hagyja abba a termék használatát. Tesztelje a terméket egy kis felületen, mielőtt alkalmazná, hogy lássa a termék reakcióját a felülettel.

Tovább
Összetevők

Biocid hatóanyag: nátrium-hipoklorit, 47 g/kg (4,7%), Egyéb összetevők: anionos felületaktív anyagok, illatanyag <5%

Tovább
Hasonló termékek