TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Sanytol Fertőtlenítő felület tisztító 1 l
Sanytol Fertőtlenítő felület tisztító 1 l
1 069 Ft/db
(1 069 Ft/l)

Sanytol Fertőtlenítő felület tisztító 1 l

Sanytol Sanytol
Sanytol Fertőtlenítő felület tisztító 1 l
Sanytol Sanytol
Cikkszám: 10431
Sanytol Fertőtlenítő felület tisztító 1 l
12 db/karton

Termékleírás

  • Fertőtlenítő felülettisztító
  • Tisztít, fertőtlenít és zsírtalanít
  • Otthona összes felületén használható

A Sanytol Fertőtlenítő felülettisztító hatékonyan tisztítja, fertőtleníti, és zsírtalanítja otthona felületeit, hogy Ön is élvezhesse a ragyogó tisztaságot. Hármas hatás klór nélkül a baktériumok, gombák, vírusok ellen. Hatékony az alábbiak ellen: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Candida albicans, Aspegilius niger, Herpes Simplex vírus, és Influenza A H1N1 vírus. A termék hármas hatású: baktericid (5 perc alatt) és fungicid (15 perc alatt) az EN 13697 szabvány szerint, virucid az EN 14476 szabvány szerint a Herpes Simplex vírus (5 perc alatt) és az Influenza A H1N1 vírussal szemben (15 perc alatt).

Tovább
1 069 Ft/db
(1 069 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
1 026 Ft/db
-6%
5 kartontól
1 005 Ft/db
-8%
10 kartontól
983 Ft/db
Figyelmeztetések

A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék- vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Összetevők

Biocid hatóanyag (TP2/AL): 0,5% Didecildimetilammónium-klorid. Tartalmaz: <5%: Nemionos felületaktív anyagok, felületaktív kationos, fertőtlenítőszerek, parfüm.

Tovább
Hasonló termékek