TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Palmolive Szappan oliva és tej, 90 g
Palmolive Szappan oliva és tej, 90 g
379 Ft/db
(4 211 Ft/kg)

Palmolive Szappan oliva és tej, 90 g

Palmolive Palmolive
Palmolive Szappan oliva és tej, 90 g
Palmolive Palmolive
Cikkszám: 10411
Palmolive Szappan oliva és tej, 90 g
72 db/karton

Termékleírás

  • Klasszikus szappan
  • Hatékonyan veszi fel a harcot a kórokozókkal
  • Gyengéden tisztítja, ápolja, a bőrét, megelőzi annak kiszáradását
  • Olívaolajjal segíti a hidratációt

A hagyományos, glicerin alapú szappanok az érzékeny bőrű emberek legjobb választása a mosakodáshoz, vagy a kézmosáshoz. Számukra is elengedhetetlen a gyakori használat a baktériumok és kórokozók a szervezetbe való bekerülésének megakadályozására. Erre kínál megoldást a Palmolive Naturals Moisture Care Olive szappanja. A glicerin nedvesség vonzó képessége ismert, míg az olívaolajat tartalmazó összetevő segít hosszabb távon is megakadályozni a bőr kiszáradását. De nem csak egészségesen hidratálttá teszi a bőrét, hanem friss illatot is kölcsönöz neki. A bőrápolásban való felhasználásban az olívaolajnak tulajdonítják még a sebhelyek kontúrjainak eltüntetésében játszott fontos szerepet, vagy épp a pattanások és mitesszerek kellemetlen tüneteinek enyhítését. Így a Palmolive olívaolajos szappanja a legokosabb megoldás lehet azoknak, akiknek érzékeny bőrű családtagjaikra is gondolniuk kell.

Tovább
379 Ft/db
(4 211 Ft/kg)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
360 Ft/db
-7%
5 kartontól
352 Ft/db
-10%
10 kartontól
341 Ft/db
Figyelmeztetések

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Összetevők

Sodium palmate, Sodium oleate, Aqua, Glycerin, Sodium laurate, Stearic acid, Parfum, Sodium chloride, Citric acid, Tetrasodium EDTA, Etidronic acid, Sine adipe lac, Olea europaea fruit oil, Aloe barbadensis leaf juice powder, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 47005, CI 61570, CI 77891

Tovább
Hasonló termékek