TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Dove Szappan beauty cream bar, 100 g
Dove Szappan beauty cream bar, 100 g
539 Ft/db
(5 390 Ft/kg)

Dove Szappan beauty cream bar, 100 g

Dove Dove
Dove Szappan beauty cream bar, 100 g
Dove Dove
Cikkszám: 10326
Dove Szappan beauty cream bar, 100 g
24 db/karton

Termékleírás

  • Klasszikus hidratáló formula
  • Nem szárítja a bőrt
  • Segít puhává és simává tenni a bőrt
  • Mindennap használhatod az arcodon, testeden, kezeden

Ha puha, sima és ragyogó bőrt szeretnél, válaszd a Dove szépségápoló krémszappant. A gyönyörű bőr titka a hidratálás, és nincs olyan szappan, ami jobban hidratálna, mint a Dove. ¼ hidratáló krémmel és gyengéd tisztító anyagokkal segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. A Dove nem csak egy szappan, hanem szépségápoló krémszappan. A Dove szépségápoló krémszappan gyengéd tisztító összetevői segítenek megőrizni bőröd természetes nedvességtartalmát ahelyett, hogy eltávolítanák azt. 

Tovább
539 Ft/db
(5 390 Ft/kg)
Mennyiségi kedvezmény
-3%
1 kartontól
523 Ft/db
-4%
5 kartontól
517 Ft/db
-5%
10 kartontól
512 Ft/db
Figyelmeztetések

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Először vizezd be a kezed, majd gyengéd dörzsöléssel habosítsd fel a Dove szépségápoló krémszappant. Masszírozd át a tested a habbal, majd öblítsd le.

Tovább
Összetevők

Sodium lauroyl isethionate, Stearic acid, Sodium palmitate, Lauric acid, Aqua, Sodium isethionate, Sodium stearate, Cocamidopropyl betaine, Sodium palm kernelate, Glycerin, Parfum, Sodium chloride, Zinc oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium etidronate, Alumina, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891

Tovább
Hasonló termékek