TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Air Wick Freshmatic Légfrissítő mediterrán utántöltő 250 ml
Air Wick Freshmatic Légfrissítő mediterrán utántöltő 250 ml
1 309 Ft/db
(5 236 Ft/l)

Air Wick Freshmatic Légfrissítő mediterrán utántöltő 250 ml

Air Wick Air Wick
Air Wick Freshmatic Légfrissítő mediterrán utántöltő 250 ml
Air Wick Air Wick
Cikkszám: 10259
Air Wick Freshmatic Légfrissítő mediterrán utántöltő 250 ml
6 db/karton

Termékleírás

Air Wick mediterrán automata légfrissítő spray utántöltő. Akár 70 napig tartó illat érvényes, ha a terméket az új Air Wick készülékkel együtt használják (a piktogramok szerint) és amikor a készülék a legalacsonyabb szinten van beállítva.

Tovább
1 309 Ft/db
(5 236 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
1 244 Ft/db
-7%
5 kartontól
1 217 Ft/db
-10%
10 kartontól
1 178 Ft/db
Figyelmeztetések

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Csak rendeltetésszerűen használja. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Nyomás alatti edény: Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Biztonsági figyelmeztetés: Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Használat előtt FIGYELMESEN olvassa el a használati útmutatót és a figyelmeztetéseket. Bizonyosodjon meg róla, hogy a kapcsoló kikapcsolt pozícióban van, mielőtt behelyezi az aeroszol utántöltőt. Minden esetben tartsa a szórófejet az arcától ellentétes irányban. Bekapcsoláskor a készülék 15 másodperc után automatikusan permetez egyet. Helyezze a készüléket min. 2 méteres magasságba. Működés közben semmilyen tárgyat ne helyezzen a készülék mechanikájába. Tilos bármilyen felületre, élelmiszerre vagy ruhára, szövetre közvetlenül permetezni. Ha mégis a felületre kerül, akkor nedves ruhával törölje le.
Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Összetevők
Bután, propán, etil-denaturált alkohol, illatanyag, butil-fenil-metil-propionális, hexil-cinnamal, limonén, alfa-izometil-ionon, citronellol
Tovább
Hasonló termékek