TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Glade Légfrissítő fresh lemon 300 ml
Glade Légfrissítő fresh lemon 300 ml
879 Ft/db
(2 930 Ft/l)

Glade Légfrissítő fresh lemon 300 ml

Glade Glade
Glade Légfrissítő fresh lemon 300 ml
Glade Glade
Cikkszám: 10136
Glade Légfrissítő fresh lemon 300 ml
12 db/karton

Termékleírás

A Glade aeroszol frissítő citrus illattal tölti be otthonát. A Glade® légfrissítő aeroszolok hatékonyan és gyorsan frissítik és illatosítják bármely helyiség légterét. A Glade légfrissítő aeroszolok használatával egy gombnyomással friss illat varázsolható bárhol az otthonában a szoba mérettől függetlenül. Bármelyik helyiségben alkalmazható, akár a konyhában a kellemetlen ételszagok ellen, akár a fürdőszobában a rendszeres takarítási rutin részeként vagy a nappaliban a szoba illatosítására.

Tovább
879 Ft/db
(2 930 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
835 Ft/db
-8%
5 kartontól
809 Ft/db
-10%
10 kartontól
791 Ft/db
Figyelmeztetések

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C / 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Citral-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Csak jól szellőztetett helyen használható. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. 

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

Használat előtt rázzuk fel. Tartsuk a tartályt függőlegesen a testtől távol, és permetezzünk a szoba közepére a légfrissítés érdekében. Ne használjuk szöveteken.

Tovább
Összetevők

Steartrimónium-klorid, 2-metil-bután, bután, 1,3-butadién, izopropanol

Tovább
Hasonló termékek