TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer citromos 1l
Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer citromos 1l
759 Ft/db
(759 Ft/l)

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer citromos 1l

Flóraszept Flóraszept
Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer citromos 1l
Flóraszept Flóraszept
Cikkszám: 10125
Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer citromos 1l
15 db/karton

Termékleírás

  • Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át

A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat. Kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására. Kiváló fehérítő hatású. Irritatív, biocid.

Tovább
759 Ft/db
(759 Ft/l)
Mennyiségi kedvezmény
-4%
1 kartontól
729 Ft/db
-5%
5 kartontól
721 Ft/db
-7%
10 kartontól
706 Ft/db
Figyelmeztetések

Veszély!
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.
Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet.
Figyelem!
Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező.
HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás.
SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.
TARTALMAZ: Nátrium hipokloritot, Cocamine oxide-ot, Nátrium hidroxidot.
Figyelem!
Gyerekbiztos kupak: Kinyitás: Nyomja le a kupakot, és csavarja el az órajárással ellentétes irányba. Ne használja zománcozott vagy magas fényű fémfelületeken (króm/arany). Ne használja színes textíliálhoz, gyapjú, selyem, műszálas anyagokhoz, bőrhöz és olyan ruhaneműköz, melyek speciális bevonatot tartalmaznak pl. lángálló bevonat, valamint a csomagoláson látható jelzéssel ellátott textíliákhoz. Mindig olvassa el a ruhanemű kezelési útmutatóját. A hypo oldat tartós érintkezése fémfelülettel (pl. fémgombok) elszíneződést okozhat. Ne használja szivacsos betéttel ellátott melltartókhoz. Ne tegye a ruhát fehérítés után szárítógépbe. Ne használja hígítatlanul parkettán. Ügyeljen, hogy a szer ne ömöljön ruhára, parkettára, szőnyegre, mert károsíthatja azokat. Ha kiömlött, törölje fel és alaposan öblítse le. Használat után mosson kezet. A kiürült flakont más célra ne használja, dobja a szemétbe. Ellenőrizze a mosógép használati útmutatóját. Kizárólag az eredeti flakonban tárolja. Kizárólag az utasításoknak megfelelően használja.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

 

Tovább
Használati információk

Kitűnően alkalmazható hígítás nélkül WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására és fertőtlenítésére. Kis felületek esetén tömény használata javasolt: öntse a felületre, hagyja hatni, majd 5 perc után öblítse le vízzel. Hígítva kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható falfelületek higiénikus tisztítására. (80 ml folyékony Flóraszeptet keverjen el 2,5 l vízben.) Ne alkalmazza hígítás nélkül faburkolatok tisztítására.
Áztatás, fehérítés, foltok előkészítése:
Kiváló fehérítő hatású. Fehér pamut, len és kender anyagok áztatására javasoljuk. A 90 ml folyékony Flóraszeptből és 5 l vízből álló keverékben áztasson legalább 30 percig, majd alaposan öblítse ki a ruhákat és a szokásos módon folytassa a mosást. Ne használja színes textíliákhoz, gyapjú, selyem vagy egyéb kényes anyagokhoz.
Fehérítés mosógépben:
100 ml folyékony Flóraszeptet tegyen a mosószer adagolójába, majd válasszon egy rövid hideg vizes programot és mossa ki a fehéríteni kívánt ruhákat. Ne adagoljon mosószert ehhez a programhoz. Az utolsó öblítés után tegye be a többi nem fehéríthető ruhát és kezdje a mosást mosószerrel, a szokásos módon. Mindig vegye figyelembe a ruha tisztítási útmutatóját.

Tovább
Összetevők

<5% klóralapú fehérítőszer/fertőtlenítőszer (nátrium hipoklorit), Nem ionos felületaktív anyag, Szappan, Illatanyagok, Fertőtlenítőszer: nátrium hipoklorit 1,4 g/100 g termékben.

Tovább
Hasonló termékek