TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fino Sütőzacskó normál 8 db 25 cm x 38 cm
Fino Sütőzacskó normál 8 db 25 cm x 38 cm
309 Ft/db
(39 Ft/db)

Fino Sütőzacskó normál 8 db 25 cm x 38 cm

Fino Sütőzacskó normál 8 db 25 cm x 38 cm
Cikkszám: 11322
Fino Sütőzacskó normál 8 db 25 cm x 38 cm
21 db/karton

Termékleírás

Ideális húsok (2 kg-ig), halak és zöldségek sütésére. Használatával egészséges, alacsony kalóriatartalmú ételeket készíthet zsír vagy olaj hozzáadása nélkül. Megőriz minden szaftot, ízt és aromát. Könnyen használható, és tisztán tartja a sütőt, a mikrohullámú sütőt és a serpenyőket. A záróklipsz segítségével minden szaftot, ízt és aromát benntart.

Tovább
309 Ft/db
(39 Ft/db)
Mennyiségi kedvezmény
-5%
1 kartontól
294 Ft/db
-7%
5 kartontól
287 Ft/db
-10%
10 kartontól
278 Ft/db
Figyelmeztetések

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét. A bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják. Minden esetben tartsa be a gyártó által előírt használati utasításokat, biztonsági figyelmeztetéseket.

Tovább
Használati információk

A tasak felhasználása: Igény szerint fűszerezzük vagy pácoljuk be a húst. Tegyük az előkészített húst vagy zöldséget a zacskóba. A nyitott végét kössük be. A zacskót tűvel szurkáljuk meg. Helyezzük az előmelegített sütőbe és 180-200°C-on süssük meg. Az étel elkészültét követően a zacskót a kiáramló forró gőz miatt óvatosan vágjuk fel. Hasznos tanácsok és tudnivalók: Javaslunk 1 evőkanál olívaolajat felhasználás előtt a tasakba tenni. A zacskót a tetejéből levágott ujjnyi vastag fóliacsíkkal kössük be. Ha ropogós sültet akarunk, akkor a párolás utolsó szakaszában a fóliát késsel hasítsuk fel. Alkalmazható maximális sütési hőmérséklet 220°C. Energiatakarékos elkészítési mód, mivel a tasak kuktaszerűen működik. A sütőzacskó megőrzi a vitaminokat és az ízeket. Használata megóvja a sütőt a szennyeződéstől és az élelmiszert a tepsihez való odaégéstől. Sütési idők tájékoztató jelleggel: Fehér húsok (szárnyasok, nyúl) kb. 60 perc Vörös húsok szeletben (sertés, marha és borjú) 10-15 perc Fasírozott (gombócban) kb. 10 perc Halak (kisebb méretben, illetve halfilék) 20-30 perc Vadhúsok (szarvas, őz és vaddisznó) kb. 60 perc Zöldségek (karfiol, töltött padlizsán, cukkini) 20-30 perc.

Tovább
Hasonló termékek